Salo, uw partner

  1. Geregistreerd aannemer
  2. Opruimen van inboedels
  3. Poetsen en ontsmetten
  4. Stocks en inboedels opkopen
  5. Steeds de laagste prijs!

Persoonlijke levenssfeer

De persoonsgegevens die u aan ons meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Salo BVBA, met maatschappelijke zetel te Minksbossenstraat 27, 2220 Heist-Op-Den-Berg en worden verwerkt in het kader van de commerciële relatie met de klant.
 
Op uw verzoek kan u kennis nemen van uw gegevens in ons bestand en deze eventueel laten corrigeren. Salo BVBA kan in het kader van voormelde doeleinden de door u meegedeelde persoonsgegevens bekend maken aan bepaalde derde partijen. Op uw verzoek maakt Salo BVBA aan u bekend aan welke partij(en) zij de door u meegedeelde persoonsgegevens bekend gemaakt heeft en voor welk doel deze gegevens gebruikt kunnen worden. U kan tevens verdere inlichtingen bekomen bij het openbaar register van de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer.
 
Salo BVBA informeert u dat de onvolledige of foutieve mededeling van de aan u gevraagde persoonsgegevens in het contactformulier op deze website gevolgen kan hebben voor de wijze waarop Salo BVBA uw gegevens kan verwerken zonder dat u Salo BVBA daarvoor aansprakelijk kunt stellen.
 
Door het meedelen van uw persoonsgegevens verleent u toestemming tot de verwerking ervan voor de hierboven beschreven doeleinde.
Opruimen woning en inboedelLaat uw woning en inboedel correct opruimen

Ontdek meer
Poetsen en ontsmettenLaat uw woning grondig poetsen en ontsmetten

Ontdek meer